شی باتر (Shea butter)
روغن جامدی است که از میوه های درخت
شی کاریته (Shea Karite) بدست می آید. این درخت در
مناطق کم آب مرکز و غرب آفریقا رشد می کند و روغن آن به روش سنتی با فرآیند جوشاندن
و تحت فشار قرار دادن تهیه می شود.
شی باتر اثرات نرم کننده و مرطوب
کننده دارد و در مواردی چون وجود اسکار (جای زخم)، سوختگی، اگزما و ترک های پوستی نقش
التیام دهنده را ایفا می کند. شی باتر باعث تکثیر سلول های پوستی شده و اثرات شاداب
کننده و جوان کننده دارد. این روغن با فاکتور حفاظتی حدود 6(SPF) پوست و مو را در مقابل
اشعه آفتاب محافظت می کند.
از خصوصیات جالب شی باتر جذب سریع
آن از لایه های پوستی است که سبب می شود احساس چربی روی پوست باقی نماند. شی باتر امروزه
در صنایع بهداشتی، آرایشی و غذایی مصرف گسترده ای دارد. این روغن به عنوان یک عامل
تقویتی و مرطوب کننده که باعث ایجاد زیبایی، انعطاف پذیری، درخشندگی و سر زندگی در
پوست و مو می گردد. در محصولات مختلف بهداشتی و از جمله فرآورده های مو استفاده می
شود.
شرکت میپا
در راستای استراتژی خود مبنی بر تولید فرآورده های بهداشتی با استفاده از مقادیر مؤثری
از عصاره های گیاهی مفید و مؤثر، علاوه بر محصولات حاوی ژل آلوئه ورا، اقدام به ساخت
گروهی محصول با روغن شی کاریته کرده که در حال
حاضر سه نوع آن توسط شرکت آرین طب سپاهان برای
اولین بار وارد شده و با قیمت های رقابتی در اختیار مصرف کننده محترم ایرانی قرار می
گیرد.